FAQ

Hier vind je antwoorden op al je vragen over onze producten, diensten en bedrijf. Blader door onze handige sectie om snel de informatie te vinden die je nodig hebt. Als je toch nog vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

Inklapbare content

Hoeveel plekken zijn er tijdens de workshops?

In ons creeëratelier in Den Haag varieert de ruimte per workshop, met een capaciteit van maximaal 6 tot 10 personen.

Ik heb geboekt, maar helemaal geen bevestiging gekregen?

Zodra je online hebt geboekt en betaald, geldt dit als je bevestiging. Heb je niks ontvangen? Controleer dan je spam, aangezien deze daar vaak te vinden is. Als je hem daar niet aantreft, kun je altijd contact met ons opnemen om te verifiëren of de boeking succesvol is afgerond.

Wat is de minimumleeftijd voor een workshop?

De minimumleeftijd voor onze workshops is 14 jaar. Deze restrictie is voornamelijk ingesteld vanwege het gebruik van zware machines en het belang van het handhaven van een veilige workshopomgeving. De betrokken machines en materialen vereisen een zekere verantwoordelijkheid en begrip. Onze prioriteit is om een veilige en plezierige ervaring te garanderen voor alle deelnemers, en het naleven van de leeftijdsvereiste draagt bij aan de algehele veiligheid van de workshop.

Ik heb een workshop geboekt, maar ik ben verhinderd.

Geen probleem! Dit kan gebeuren. Tot 14 dagen voor de workshop kun je kosteloos annuleren. Bij annulering tussen 14 en 7 dagen voor de workshop ontvang je 50% restitutie. Binnen 7 dagen voor de workshop kan ik helaas geen terugbetaling bieden vanwege de gemaakte kosten.

Zijn er parkeermogelijkheden?

Jazeker, voor de deur is altijd plek! Doordeweeks is dit betaald van 9:00-17:00. In het weekend is het gratis.

Wat is het minimale aantal deelnemers?

De workshops vinden doorgang bij een minimum van 2 deelnemers. Mocht het aantal deelnemers drie dagen voor aanvang van de workshop te laag zijn, dan ontvang je van mij een berichtje en kijken we samen naar een alternatieve datum.

Ik heb een groep waarmee ik een losse workshop zou willen boeken, kan dat?

Uiteraard! Neem contact met ons op en geef het aantal personen door, samen met de gewenste activiteit en beschikbare data, dan kunnen we kijken wat we kunnen organiseren. Wij kunnen ook naar jullie toe komen!

Heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op.